null

AMAZING BODY JEWELRY

Som una empresa distribuïdora de piercing i joieria, a la nostra pàgina web podreu trobar una gran varietat de productes relacionats amb aquests productes. Des de 1999 distribuint piercings i millorant dia a dia les nostres peces per oferir la màxima qualitat al millor preu.

ABJ99 al llarg d’aquests més de 20 anys treballant, ha aconseguit descobrir i millorar els seus productes. Per tot això, els garanteix davant de tot, qualitat. Disposem de peces bàsiques en acer quirúrgic, titani i bioplast, diferents materials com orgànics, acrílics, or de 14 i 18 quirats, plata de llei i molt més. Infinitat de recanvis i complements, instruments pel piercing, agulles, etc. I la nostra línia d’alta qualitat de piercing i joieria d’Swarovski.

ABJ99 ens hem especialitzat només en piercing i joieria per això disposem de totes les mides possibles en el món del piercing i de tots els models que estiguin en el mercat.

El nostre criteri de treball és per davant de tot la qualitat i la professionalitat. El piercing és un treball artístic que ha de ser realitzat només per professionals i especialistes, per ells i amb ells treballem per millorar-lo.

Pels amants del més tradicional Amazing Body Jewelry també disposa de catàlegs impresos que pots sol·licitar.