null

INFORMACIÓ I MATERIALS

INFORMACIÓ DEL PRODUCTE

Per mesurar els piercings hi ha dos sistemes, mètric i imperial. En el sistema mètric s’utilitzen mil·límetres mentre que l’imperial utilitza gauges. En els nostres productes utilitzem les dues per major comoditat dels nostres clients.

Totes les mides disponibles les trobareu en els nostres catàlegs, si no localitzeu  la mesura desitjada, pregunteu-nos. Si teniu dubtes, podeu consultar la taula que trobareu a continuació.

GAUGE

És la mesura de la barra (gruix) en la majoria de les peces de joieria. Bàsicament serà el gruix de la perforació corporal on s’inserirà la peça de joieria.

Tipus:
O,8mm i 1mm és utilitzat pels piercings de nas i orella majoritàriament.

1.2mm s’utilitza per a la cella i el llavi amb més freqüència.
1.6mm és la mesura més utilitzada del piercing com per exemple la llengua i melic tot i que 1.2mm cada vegada s’està implantant més.

Els gruixos superiors s’utilitzen per fer més grans les perforacions. És un procés gradual.

MESURES DE PIERCING

El piercing es mesura pel gruix i la llargada.
Els piercings d’anella es mesuren segons el diàmetre intern.

TIPUS I MATERIALS

 

ACOBLAMENTS

Les boles són reemplaçables segons la mesura desitjada però normalment 3 i 4mm són utilitzats per la cella i el llavi  i les boles de 5 i 6mm són pel piercing de llengua. El navel de melic normalment utilitza 8mm a la bola inferior i 5 o 6mm a la superior.

Els piercings poden separar-se en les següents categories:

BCR

El Bcr és una peça popular del piercing. És còmode, fàcil de portar i reemplaçar amb només desplaçar la bola, aquesta anella és molt popular per la seva fixació davant alguna enganxada amb la roba o el cabell, i per la seva curació.

És un dels piercings més utilitzats en la primera perforació perquè són molt fàcils de moure, girar i això facilita la higiene de la perforació.

És un model que tensa molt i subjecta molt bé la bola en el seu lloc, pot estar fet d’acer quirúrgic o titani.

La bola per aquests models s’anomena “dimple” i disposem d’ells en diversos models i estils, perles, cristalls incrustats, acríliques de colors, amb dibuixos…

Es pot utilitzar pràcticament en totes les parts del cos. És perfecte pel nas, celles, orelles, mugró, llavis i melics. Disponibles en una gran varietat de mesures i estils.

BANANES

És el model més antic de piercing, els models més utilitzats són els navel (piercing melic) inclús s’utilitzen com a arracades per les orelles.

Els models de bananes per melic tenen una mesura estàndard 1.6mm o 14 gauge. La bola a la part superior s’utilitza majoritàriament 5mm i la de la part inferior de 8mm. Les micro bananes 1.2mm o 16 gauges s’utilitzen per les celles.

Les bananes estaran disponibles en acer quirúrgic, titani i bioplast tm i amb una gran varietat de dissenys. Tenim una gran i exclusiva selecció d’aquestes peces amb plata de llei.

Pots trobar-les amb cristalls, amb adornaments, amb colors, en molts materials, que pengen, grans, petits i com no, la senzillesa de les boles clàssiques.

BARBELLS

Els barbells són molt fàcils d’adaptar-se perquè les dues boles es poden moure i es poden canviar per diferents models: puntes, boles amb cristall, daus, acrílics, boles planes i molts més.

Són utilitzats per llengua, orelles o mugró. Les mides més grans s’utilitzen pel “Príncipe Alberto “ i els genitals. Estan disponibles en acer quirúrgic, titani i bioplast tm.

Els barbells industrials de mesures 1.6x35mm i superiors es poden utilitzar per les orelles amb dues perforacions. Els micro barbells 1.2mm o 16 gauges són més encertats pel piercing de la cella.

Els de bioplast són molt populars i recomanats pels piercings inicials perquè disminueixen el risc d’infeccions. També  en disposem amb accessoris de diversos materials.

MICRO BANANES i MICRO BARBELLS

Les micro bananes i micro barbells (1.2 o 16 gauges) són els més utilitzats pels piercings de les celles. Disposem d’una gran varietat de diferents models, mides i colors.

CIRCULARS BARBELLS

Els barbells circulars són utilitzats en varis piercings com piercing d’orella, tragus, septum, nas, inclús en els piercings clitorials horitzontals, encara que en aquest cas no sigui tan comú. En una correcta posició també poden utilitzar-se al mugró.

Són polivalents i s’utilitzen a les orelles, nas i celles. Tenim molts models amb una gran selecció de diferents accessoris: boles, puntes, uv acrílic, titani, daus, etc.

Estan disponibles en acer quirúrgic, titani i bioplast tm.

Bioplast tm circular barbells són molt populars per als piercings inicials perquè disminueixen el risc d’infeccions. També els oferim amb diferents accessoris fets en acer quirúrgic, titani i uv acrílic.

LABRET

El labret és essencialment un barbell amb un dels costats amb possibilitat de rosca i l’altre en forma de disc pla. La part plana del  labret serveix per fer de límit amb una de les parts de la perforació i a la part frontal es posaran els recanvis. Tot i que hi ha infinitat d’estils de labrets, el procediment és el mateix, només seran diferents els  de rosca interna i els de bioplast a presió. Els models de boles els trobem en acer, titani, amb cristalls, daus, acrílics, etc

Són perfectes pel piercing Madonna (al centre, costats o sota el llavi), també per les orelles amb una llargada superior inclús els podríem utilitzar per la llengua.

Bioplast tm labrets disposa d’una gran varietat de recanvis amb  or de 18 quirats, de formes i mesures molt variades i originals.

Els labrets de bioplast són els més venuts actualment perquè aquest material és un dels més recomanats perquè no fan malbé l’esmalt de les dents i el fregament amb les genives és més suau que amb altres materials. Aquests els trobem amb varis accessoris de diferents materials, com or o titani…

ESPIRALS O TWISTERS

Els espirals són bàsicament barbells torçats amb forma d’espiral amb dues boles o puntes que es poden canviar a cada extrem.

S’acostumen a utilitzar per al melic. Però 16 gauges, l’espiral es pot portar també a les orelles, celles o inclús als llavis.

Els oferim en acer quirúrgic o titani amb diferents accessoris com boles, puntes, amb cristalls, uv daus i altres models. Els nostres espirals estan disponibles en varies mides.

DILATACIONS FALSES I EXPANSORS

Les dilatacions falses t’ajudaran a simular una dilatació real i s’utilitzen amb les mesures estàndard de piercing 1.2 i 1.6. Semblen reals però no necessiten una perforació més gran. Disposem en acer quirúrgic, uv acrílic, fimo, orgànics en diferents mesures i models. 

Estan fabricades en dues peces, una part és com un disc pla que rosca a una barra que alhora s’adapta a l’altre extrem de la dilatació amb el mateix sistema que un piercing normal. Simplement es col·loca la part de la barra a la perforació de l’orella.

DILATACIONS

Les dilatacions no són el producte més comú però en els últims temps estan essent molt populars. Nosaltres classifiquem com  a dilatacions tots els piercings que siguin de grossor superior a 1.6mm. La majoria són per eixamplar les perforacions de les orelles, tot i que es poden arribar a dilatar melics, mugrons, llavis, cartílags, etc.

En la nostra pàgina web trobaràs mesures que poden arribar a 50 mil·límetres de diàmetre. Disponibles en diferents materials i dissenys.

NAS

Els nose studs i els nose bones (models de piercing de nas) són els piercings més populars del nas perquè són discrets, confortables i disponibles en molts models i diferents formes.

Els tenim en acer quirúrgic, titani i bioplast amb diferents accessoris.

MUGRÓ

Un model de mugró és el Nipple shield, en anglès se’ls dóna aquest nom perquè amb la barra introduïda al mugró, la part exterior que adorna aquest model de piercing cobreix tota l’aurèola del pit, estan disponibles en una gran varietat de formes o com a simple barbell, anella a pressió (bcr) o qualsevol altre peça.

Es poden fer horitzontals, verticals o en qualsevol altre angle, segons preferències. Estan disponibles en acer quirúrgic, titani, bioplast i es poden utilitzar molts accessoris.

RECANVIS I ACCESSORIS

Oferim una gran varietat d’accessoris pel piercing, com boles, puntes, perles, daus, boles amb cristalls, boles planes, etc.

Tots ells, els trobem en acer, titani, uv acrílic i molts més en el catàleg de la nostra pàgina web.

NEWSLETTER

Si vols rebre tota la informació dels nostres productes, subscriu-te. Podràs aprofitar i gaudir d’informació exclusiva i ofertes especials.