null

INFORMACIÓ GENERAL

Podeu sol·licitar el nostre llistat de preus amb el nostre formulari de contacte. Mentre espereu a rebre’l podeu anar revisant la nostra gran varietat de productes.

Descarrega’t la fulla de comanda   i comença a omplir-la.

   

No us oblideu d’especificar els colors i mesures que necessiteu, en cas que no hi constin, us prepararem els millors colors i les mesures més venudes. Preferiblement envieu-nos un mail o fax de la vostra comanda. Rebreu la pro-forma i després d’haver acordat les condicions de pagament començarem a preparar la vostre comanda.

Per a nous clients serà necessària una fiança.

Un cop feta la transferència de la quantitat de la vostra comanda, envieu-nos un mail o fax de la còpia del pagament per poder agilitzar l’enviament. (també es podran enviar les comandes per contra reemborsament a alguns països de la comunitat europea, sol·licita quins són).

Us enviarem el número de tracking de la vostra comanda perquè pugueu fer el seguiment a www.ups.com/tracking/tracking.html o a www.mrw.cat.

Seguidament rebràs la seva comanda de piercings.

LLISTA DE PREUS

Demana’s la llista de preus. Si vols rebre tota la informació dels nostres productes, subscriu-te. Podràs aprofitar i gaudir d’informació exclusiva i ofertes especials.